Everybunnyhappy.com – Vergelijk online dierenwinkels!

Onine shopping tips: Dierenartikelen van Amazon.nl en de website dierenvriendenwinkel.nl!

FLAVORIT BONE BERRY SMALL N 00001

 
FLAVORIT BONE BERRY SMALL N 00001
 

Geef de hond een onweerstaanbaar kauwspeeltje met dit bot met bessensmaak van flavorit. dit speeltje is gemaakt van stevig nylon en is speciaal ontworpen voor de meest fanatieke kauwers, waardoor het product lang meegaat. het nylon van het bot is door en door op smaak gebracht met bessensmaak, waardoor kauwen voor de hond een ware traktatie wordt. om het bot nog aantrekkelijker te maken zijn er kleine gaatjes in het bot gemaakt, die gevuld kunnen worden met een heerlijke smeerbare snack voor de hond, zoals pindakaas. het gebruik van dit kauwspeeltje zorgt voor een gezond tandvlees en het voorkomen van tandplak op de tanden. na gebruik kan het bot gemakkelijk schoongemaakt worden door het in de vaatwasser te doen.dit bot is verkrijgbaar in verschillende maten:maat s is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tot 7 kg.maat m is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tot 14 kg.maat l is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tot 23 kg.maat xl is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht van meer dan 23 kg.

Prijs: €4.99
Winkel: Dierspecialist
EAN: 0890035006548

Bezoek dierenwinkel »

Winkel Naam Prijs  
FLAVORIT BONE BERRY SMALL N 00001 €4.99 Shop »

Product suggesties op Everybunnyhappy.com

 
FLAVORIT BONE SW.PATATO LARGE N 00001
 

FLAVORIT BONE SW.PATATO LARGE N 00001

Geef de hond een onweerstaanbaar kauwspeeltje met dit bot met de smaak van zoete aardappel van flavorit. dit speeltje is gemaakt van stevig nylon en is speciaal ontworpen voor de meest fanatieke kauwers, waardoor het product lang meegaat. het nylon van...Vergelijk FLAVORIT BONE BERRY SMALL N 00001 bij online dierenwinkels!

In deze dierenwinkel website www.everybunnyhappy.com kan je producten van top dierenwinkels vinden, bekijken en vergelijken. Surf, vind of koop FLAVORIT BONE BERRY SMALL N 00001 in de webshops aangesloten bij onze website! Surf door de producten per afdeling, merk, zoekopdracht of winkel.

Everybunnyhappy.com - Vergelijk online dierenwinkels!
Ben je op zoek naar iets speciaals? Of een speciaal merk? Probeer dan onze ‘Zoekfunctie’ eens en kijk of we het product voor jou kunnen vinden in onze website!

Everybunnyhappy.com - Vergelijk online dierenwinkels!

✓ Hond ✓ Kat ✓ Knaagdier ✓ Konijn ✓ Vogel ✓ Vis ✓ Paard ✓ Ruitersport ✓ Hengelsport ✓ Voeding ✓ Speelgoed ✓ Accessoire ✓ Verzorging ✓ Copyright © 2020 alle rechten voorbehouden ✓ AVG Privacybeleidwww.everybunnyhappy.com