Everybunnyhappy.com – Vergelijk online dierenwinkels!

Zoek in meer dan 34.000 dierenwinkel producten van 10 top dierenwinkels!

Ontsmettingsmat Renet 60x90cm

 
Ontsmettingsmat Renet 60x90cm
 

Ontsmettingsmat Renet 60x90cmOntsmettingsmat welke in het verleden veel is toegepast tijdens de mond en klauw zeer (MKZ). De mat is voorzien van een foam laag van 4cm bedekt met een sterk geperforeerd doek. De buitenzijde is van sterk zeildoek.Gebruik bij de grote ontsmettingsmat een ontsmettingsmiddel als 100 gram Halamid of Virkon S per keer.De mat moet elke week verschoond worden.Met deze desinfectiemat heeft u extra zekerheid dat uw bezoekers geen ziektes mee naar binnen lopen.

Prijs: €69.00
Winkel: Macrovet
EAN:

Bezoek dierenwinkel »

Winkel Naam Prijs  
Ontsmettingsmat Renet 60x90cm €69.00 Shop »

Product suggesties op Everybunnyhappy.com

 
Ontsmettingsmat Renet 180x90cm
 

Ontsmettingsmat Renet 180x90cm

Ontsmettingsmat Renet 180x90cmOntsmettingsmat welke in het verleden veel is toegepast tijdens de mond en klauw zeer (MKZ). De mat is voorzien van een foam laag van 4cm bedekt met een sterk geperforeerd doek. De buitenzijde is van sterk zeildoek.Gebruik...

€157.00
Bekijk product »

 
Voerdoos Rat Renet
 

Voerdoos Rat Renet

Voerdoos voor Ratten type RenetLokaasdepot voor het veilig plaatsen van rattengif Let op! rattengif niet meegeleverd en moet los besteld worden.Degelijke rattenvoerdoos voor het veilig plaatsen van rattengif buiten bereik van kinderen en (huis)dieren....


 
Drench gun RENET 20ml
 

Drench gun RENET 20ml

Drench-gun RENET 20mlEen kunststof drench-gun voor het toedienen van vloeibare ontwormingsmiddelen (suspensies). Door middel van een grote instelring op elke dosering in te stellen.


 
Drench gun RENET 70ml
 

Drench gun RENET 70ml

Drench-gun RENET 70mlEen kunststof drench-gun voor het toedienen van vloeibare ontwormingsmiddelen (suspensies). Door middel van een grote instelring op elke dosering in te stellen.Vergelijk Ontsmettingsmat Renet 60x90cm bij online dierenwinkels!

In deze dierenwinkel website www.everybunnyhappy.com kan je producten van top dierenwinkels vinden, bekijken en vergelijken. Surf, vind of koop Ontsmettingsmat Renet 60x90cm in de webshops aangesloten bij onze website! Surf door de producten per afdeling, merk, zoekopdracht of winkel.

Everybunnyhappy.com - Vergelijk online dierenwinkels!
Ben je op zoek naar iets speciaals? Of een speciaal merk? Probeer dan onze ‘Zoekfunctie’ eens en kijk of we het product voor jou kunnen vinden in onze website!

Everybunnyhappy.com - Vergelijk online dierenwinkels!

✓ Hond ✓ Kat ✓ Knaagdier ✓ Konijn ✓ Vogel ✓ Vis ✓ Paard ✓ Ruitersport ✓ Hengelsport ✓ Voeding ✓ Speelgoed ✓ Accessoire ✓ Verzorging ✓ Copyright © 2020 alle rechten voorbehouden ✓ AVG Privacybeleidwww.everybunnyhappy.com